PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Raporton 8661 të infektuar. Në spital përfundojnë 80 të tjerë

THL raportoi 8,661 infeksione të reja me koronavirus të martën. Nga këto infeksione, 3,363 u zbuluan në Helsinki, Espoo dhe Vantaa. Gjithsej 347,276 infeksione me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë që nga fillimi i epidemisë.

Sipas të dhënave të së mërkurës, në Finlandë janë 700 pacientë me koronavirus, 59 prej të cilëve janë në terapi intensive. Të hënën në spitale ishin 620 pacientë koronar dhe në terapi intensive 60, që do të thotë se numri i pacientëve në spital është rritur me 80.