PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

News


Lajmet Kryesore


 • Dita e Flamurit bashkon Shoqatën Trojet dhe Rrjetin e Bizneseve

  Dita e Flamurit bashkon Shoqatën Trojet dhe Rrjetin e Bizneseve

  Shoqata Trojet zhvilloi në fundjavë një takim me Rrjetin e Bizneseve Shqiptare (RRBSH) në Finlandë. Në takim Shoqata Trojet u përfaqësua me kryetarin Artur Kopani, nënkryetaren Afërdita Krasniqi dhe Sekretaren Fikrije Salihu. Ndërsa Rrjeti i Bizneseve Shqiptare ne Finlandë përfaqësohej nga kryetari Omer Nura, nënkryetari Rrustem Ademaj dhe anëtarët e Bordit Sejdi Ibishi, Visar Prekadini,…

Finlandë


 • Dita e Flamurit bashkon Shoqatën Trojet dhe Rrjetin e Bizneseve

  Dita e Flamurit bashkon Shoqatën Trojet dhe Rrjetin e Bizneseve

  Shoqata Trojet zhvilloi në fundjavë një takim me Rrjetin e Bizneseve Shqiptare (RRBSH) në Finlandë. Në takim Shoqata Trojet u përfaqësua me kryetarin Artur Kopani, nënkryetaren Afërdita Krasniqi dhe Sekretaren Fikrije Salihu. Ndërsa Rrjeti i Bizneseve Shqiptare ne Finlandë përfaqësohej nga kryetari Omer Nura, nënkryetari Rrustem Ademaj dhe anëtarët e Bordit Sejdi Ibishi, Visar Prekadini,…

Mëmëdheu


Evropa


 • Niinistö dhe sekretari i NATO-s: Shqetësimet e Turqisë duhen marrë seriozisht

  Niinistö dhe sekretari i NATO-s: Shqetësimet e Turqisë duhen marrë seriozisht

  Presidenti i Republikës Sauli Niinistö thotë se është i befasuar nga qëndrimi i Turqisë ndaj aplikimeve për anëtarësim në MATO të Finlandez dhe Suedisë. Këto komente presidenti i bëri gjatë një konferencë shtypi me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg në rezidencën e tij verore në Naantali. Në fjalën e tij, Niinistö falënderoi Stoltenberg…