PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

128 infeksione të reja me koronavirus në Finlandë

,

Sot, 128 infeksione të reja me koronavirus janë raportuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies THL.

Numri më i lartë i infeksioneve të reja u regjistrua në Helsinki dhe Uusimaa Hospital District, 91 infeksione.

Gjatë gjithë pandemisë, janë regjistruar 92,770 infeksione.

Tani ndodhen 80 persona në spital për shkak të koronavirusit, thotë THL. Kjo është 12 më pak se dje. Janë 15 persona në kujdes intensiv, dy më pak se dje.

Sipas statistikave nga Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies, tre vdekje të reja në lidhje me koronavirusin u regjistruan në Finlandë të Mërkurën.

Një total prej 959 njerëz kanë vdekur nga epidemia e koronavirusit në Finlandë.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *