PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

302 të infektuar. Ja lista e qyteteve me rastet e shumta

,

302 infeksione të reja me koronavirus janë raportuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL).

Në dy javët e fundit, janë raportuar 7,931 infeksione, që është 1,595 më pak infeksione sesa në dy javët e mëparshme.

Në total, rreth 79,400 infeksione me koronavirus janë raportuar në Finlandë gjatë gjithë epidemisë.

THL azhurnoi për herë të fundit të dhënat për numrin e njerëzve në spital të enjten e kaluar. Në atë kohë, ishin 264 persona në spital, nga të cilët 52 ishin në kujdes intensiv. Deri të enjten, një total prej 846 vdekjesh lidhur me sëmundjen e koronavirusit ishin raportuar.

Më poshtë mund të shihet edhe lista e qyteteve që ka raportuar më shume se 10 raste:

  • Helsinki +63
  • Espoo +44
  • Vantaa +36
  • Turku +29
  • Kotka +14

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *