PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

34.2 % të vaksinuar, 229 të infektuar

,

229 infeksione të reja koronavirusi janë raportuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies THL.

254 infeksione të reja u raportuan të Premten dhe 280 të Enjten.

Në dy javët e fundit, janë raportuar 2,953 infeksione, që është 1,006 më pak se në dy javët e mëparshme.

Që nga fillimi i pandemisë, 88,561 infeksione janë raportuar në Finlandë.

Afërsisht 1.9 milion njerëz tani kanë marrë dozën e parë të vaksinës së koronavirusit. Numri është rritur nga dje me rreth 34,000.

Rreth 204,000 njerëz kanë marrë dozën e dytë të vaksinës.

Mbulimi i dozës së parë të vaksinës në Finlandë tani është 34.2 përqind e popullsisë dhe e dyta 3.7.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *