PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

37.3 përqind e e finlandezëve morën tri doza të vaksinës

, ,

Më shumë se 37.3 për qind e popullsisë së përgjithshme në Finlandë ka marrë tri doza të vaksinës koronavirus, thotë Instituti Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien THL. 42.4 për qind e atyre mbi 12 vjeç kanë marrë vaksinën e tretë.

Dy doza të vaksinës i janë dhënë 73% të popullsisë së përgjithshme dhe pothuajse 83% atyre mbi 12 vjeç. 76.1 për qind e popullsisë së përgjithshme dhe pak më shumë se 86 për qind e atyre mbi 12 vjeç kanë marrë një dozë të vetme.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *