PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

620 të infektuar. Helsinki 200, Vanta: 82, Espo: 56

,

Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL) raportoi sot 620 infeksione të reja në Finlandë. Një total prej 57,672 infeksionesh me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë që nga fillimi i epidemisë. Një total prej të paktën 73 komunave raportuan infeksione të reja.

Gati 7,400 infeksione janë raportuar në dy javët e fundit, krahasuar me rreth 5,100 në dy javët e mëparshme. Numri i infeksioneve është rritur në mënyrë të qartë në javët e fundit. 3900 janë vetëm gjatë kësaj jave.

Pothuajse 371,000 njerëz në Finlandë kanë marrë vaksinën koronare, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL). Numri është rritur me rreth 9,000 nga dje. Rreth 81,000 njerëz kanë marrë dozën e dytë.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *