PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

65 infeksione të reja koronavirusi në Finlandë

,

65 infeksione të reja me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL).

Nga infeksionet e reja, 22 u zbuluan në rrethet e spitalit Helsinki dhe Uusimaa dhe 15 raste të reja u zbuluan në Pirkanmaa.

Gjithsej 94.334 infeksione me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë.

Tani ndodhen 32 pacientë në spital për shkak të sëmundjes së koronavirusit. 11 prej tyre janë në kujdesin intensiv.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *