PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

726 infeksione të reja dhe katër vdekje në Finlandë 

,

  • Rreth 781,100 njerëz tani kanë marrë dozën e parë të vaksinës së koronavirusit.

726 infeksione koronavirus janë raportuar sot në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies, THL.

Kishte 803 infeksione dje të Mërkurën, 640 të Martën dhe 430 të Hënën.

Në dy javët e fundit, 876 më shumë infeksione janë raportuar sesa në dy javët e mëparshme.

Gjithsej 74,242 infeksione me koronavirus tani janë diagnostikuar në Finlandë gjatë epidemisë.

Katër vdekje të reja në lidhje me sëmundjen e koronavirusit u raportuan të enjten. Janë 287 persona në kujdesin spitalor, nga të cilët 59 janë në kujdesin intensiv.

Rreth 781,100 njerëz tani kanë marrë dozën e parë të vaksinës së koronavirusit. Numri është rritur nga dje në rreth 23,800 të vaksinuar. Rreth 17 për qind e finlandezëve mbi moshën 16 vjeç tani kanë marrë vaksinën.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *