PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Arrestohet taksisti në Helsinki. I dehte dhe përdhunonte klientet

,

Policia e Helsinkit po heton një shofer taksie 40-vjeçar i dyshuar për drogë dhe përdhunim të grave të shumta në qytet. Krimet mendohet të kenë ndodhur gjatë muajit prill.

I dyshuari dyshohet se ka marrë gra të pashoqëruara nga stacionet e taksive, si dhe vendndodhje të tjera, duke i dehur me alkool dhe ndoshta substanca të tjera gjatë udhëtimit.

Më pas taksisti i çonte femrat në një apartament jashtë Helsinkit në vend që t’i dërgonte në adresën e dhënë. Policia beson se sulmet seksuale në fjalë ndodhën në të njëjtin  apartament.

Hetimet paraprake tregojnë se i akuzuari ka abuzuar seksualisht me më shumë viktima, të cilët ende nuk janë paraqitur. Autoritetet kanë konfirmuar se i dyshuari është një shofer profesionist i taksisë dhe kanë arsye të besojnë se ai ka kryer vepra të ngjashme seksuale në të kaluarën.

Detaje shtesë si kombësia e të dyshuarit ose kompania e taksive për të cilën ai ka punuar nuk janë zbuluar, pasi hetimet janë ende duke u zhvilluar.

Policia nxit këdo që beson se mund të jetë viktimë e një krimi të ngjashëm që t’i kontaktojë ata më shpejt me telefon (gjatë orarit të punës) në 0295 471 612 ose me email në seksuaalirikokset.helsinki@poliisi.fi.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *