PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Bllokohet trafiku i trenave midis Turku-t dhe Loimaa-s

,

Për momentin, trafiku i trenave midis Turku dhe Loimaa është ndërprerë për shkak të dëmtimit të shinave elektrike, thotë qendra e trafikut hekurudhor Fintraffic.

Trenat e pasagjerëve ndërmjet Turku dhe Loimaa do të zëvendësohen me autobusë. Sipas Administratës Hekurudhore Finlandeze, ende nuk dihet se kur do të riparohen dëmet.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *