PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Burgu i Helsinkit në karantinë deri me 17 prill

,

Autoritetet thanë se situata e koronavirusit në Burgun e Helsinkit është përkeqësuar, dhe disa infeksione të koronavirusit janë diagnostikuar te të burgosurit.

Të gjithë të burgosurit në Burgun e Helsinkit do të jenë në karantinë nga Shërbimi Shëndetësor i Burgut (VTH) deri në 17 Prill, dhe i gjithë burgu do të jetë në një gjendje të mbyllur.

Të gjithë të burgosurit dhe i gjithë personeli janë testuar. Asnjë i burgosur i ri nuk do të pranohet në burg gjatë mbylljes dhe asnjë i burgosur nuk do të transferohet në ambiente të tjera. Burgu i Helsinkit është burgu më i madh i mbyllur në Finlandë. Aktualisht atje janë rreth 240 të burgosur.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *