PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Çfarë i pëshpëriti në vesh Biden – Marinit?

, ,

Një video e shpërndarë nga qeveria në Twitter tregon Presidentin Amerikan Joe Biden që vjen për të përshëndetur kryeministren finlandeze Sanna Marin përpara se të fillojë takimi dhe ata shkëmbejnë disa fjalë. Marin me sa duket i pyet Biden diçka që përgjigjet duke i pëshpëritur në vesh Marin. Pas kësaj, Marin përplas gishtin mbi supin e Bidenit.

https://twitter.com/valtioneuvosto/status/1507097346504638469?s=20&t=czL9HsrciAmLgf689ncMXg

Çfarë i pëshpëriti Biden Marinit?

Kjo iu kërkua edhe Marinit kur takoi gazetarët finlandezë natën e shkuar, por ajo risolli për mediat vetëm vlerësimet e Presidentit amerikan Biden për ushtrinë finlandeze.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *