PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Dy ditët e ardhshme, helikopterët stërviten në hapësirën ajrore të kryeqytetit

,

Dy ditët e ardhshme zhurma e helikopterëve do të dëgjohet në pjesë të ndryshme të kryeqytetit të Helsinkit. Autoritetet njoftuan sot se një stërvitja vjetore e përbashkët mes policisë dhe forcave kufitare do të zhvillohet këtë të mërkurë dhe të e enjte.

Në stërvitje janë të përfshirë një helikopter i Gardës Kufitare dhe dy helikopterë të Forcave të Mbrojtjes. Stërvitja do të mbahet nga 8 deri më 9 Qershor nga ora 9:00. deri në orën 7 pasdite.

Garda kombëtare ka rreth 14 helikopterë ndërsa forcat ajrore numërojnë rreth 27 në kushte operacionale.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *