PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Finlanda raporton 9,921 infeksione të reja me koronavirus

,

Institutit Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien njoftoi se sot në Finlandë janë regjistruar 9,921 infeksione të reja me koronavirus.

Dy javë më parë të premten, shifra përkatëse ishte 3223.

Nga infeksionet e reja, 2,967 u zbuluan tani në Helsinki, 1,143 në Espoo, 1,230 në Vantaa, 417 në Tampere dhe 192 në Turku.

Spitali tani ka 508 pacientë për shkak të koronavirusit, 55 prej tyre në terapi intensive.

Shuma e infeksioneve 14-ditore është 75,130. Dje ishte 68,432. Një javë më parë ishte 46,974 dhe dy javë më parë ishte 29,341.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *