PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Infeksionet e reja janë në nivelin e tetorit të vitit të shkuar

,

121 infeksione të reja koronavirusi janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL). Ka pasur 2.799 infeksione në dy javët e fundit, 156 më pak se në dy javët e mëparshme, kur u zbuluan 2.955 infeksione.

Shumica e infeksioneve të reja u raportuan të dielën në Helsinki. Prevalenca mbarëkombëtare e virusit ka qenë 50.7 për 100,000 banorë në dy javët e fundit.

Numri javor i infeksioneve është tani në të njëjtin nivel si në fund të tetorit-nëntorit të vitit të kaluar.

Gjatë gjithë epidemisë, 91,526 infeksione janë diagnostikuar në Finlandë.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *