PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Janë shënuar 29 vdekje të reja nga koronavirusi në Finlandë

, ,

Sipas të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien, 29 finlandezë kanë vdekur nga sëmundja e koronavirusit. Deri tani janë gjithsej 1,753 vdekje.

Tani në spital janë 701 pacientë, prej të cilëve 63 janë në terapi intensive.

Numri i pacientëve në terapi intensive është rritur me dy dhe numri i pacientëve që kërkojnë shtrimin në spital është rritur me 27.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *