PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Kontrolli në kufinj zgjatet deri me 24 tetor

, , , , ,

Kufizimet për hyrjen në kufinjtë e jashtëm të Finlandës do të zgjaten deri më 24 tetor, thotë Ministria e Brendshme në një deklaratë për shtyp.

Trafiku i jashtëm kufitar i referohet trafikut midis Finlandës dhe vendeve jo-Shengen.

Aktualisht është e mundur të udhëtoni në Finlandë nga të gjitha vendet duke paraqitur një çertifikatë të një serie të plotë vaksinimi.

Vendimi i ri i Qeverisë do të heqë kufizimet e hyrjes nga 11 tetori për banorët e Kuvajtit që udhëtojnë nga Kuvajti në Finlandë. Asnjë ndryshim tjetër nuk do të bëhet në kufizimet.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *