PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Koronavirusi në shifra. THL: Po përkeqësohet

, ,

580 infeksione të reja me koronavirus janë raportuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien (THL). Në dy javët e fundit, janë raportuar 7,677 infeksione, që është 886 infeksione më shumë se në dy javët e mëparshme.

Sipas THL, tetë vdekje të reja të lidhura me koronavirusin janë raportuar në Finlandë që nga dje. Gjithsej 1,128 njerëz kanë vdekur nga sëmundja e koronavirusit në Finlandë.

Një total prej 151,787 infeksionesh koronavirus janë raportuar në Finlandë gjatë pandemisë.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *