PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Kryeministrja Marin shpërthen: Putin ka fytyrën e djallit

, ,

Në një intervistë për Ilta-Sanomat, kryeministrja Sanna Marin shpreh kritika të ashpra ndaj presidentit rus Vladimir Putin për luftën në Ukrainë.

– Ai po vepron në një mënyrë krejtësisht të pakuptimtë. Nuk ka asnjë kuptim në veprimet e tij dhe asgjë njerëzore. Ai ka treguar fytyrën e djallit.

IltaSanomat thotë se kryeministrja shpërtheu në lotë gjatë intervistës.

– Më dhemb zemra. Çfarë gjëje e tmerrshme po ndodh atje. Fati i fëmijëve, fati i të pambrojturve, situata e popullit ukrainas, tmerri i luftës, thotë Marin për IS.

Sipas kryeministres, lufta në Ukrainë do të reflektohet në marrëdhëniet finlando-ruse për një kohë të gjatë dhe në shumë nivele, edhe për shkak të sanksioneve të BE-së.

Ajo vlerëson se në të ardhmen do të jetë më e vështirë të zgjidhen të gjitha çështjet praktike me Rusinë.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *