PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Kryetarja e të gjelbërve shtohet me vajzë natën e Vitit të Ri

,

Kryetarja e Vihreä liitto (Liga e Gjelbër Finlandeze) Maria Ohisalo dhe bashkëshorti i saj Miika Johansson janë bërë prindër të vajzës së tyre të parë në natën e Vitit të Ri.

“Një person i ri ka ardhur. Ajo erdhi në botë në natën e Vitit të Ri dhe ne kemi festuar Vitin e Ri së bashku,” shkroi Ohisalo, gjithashtu një ministre e qeverisë së aleancës pesë partiake në postimin e saj në Twitter në finlandisht të dielën pasdite.

“Jemi të mbingarkuar dhe tepër të lumtur dhe të gjithë po ecim mirë”, shtoi ajo.

Ministrja falënderoi edhe stafin e Spitalit të Grave në Helsinki.

Ohisalo shërbeu si Ministre e Brendshme e vendit deri në fillimin e lejes së saj të lindjes në nëntor.

Ajo do të rifillojë detyrën e saj si Ministre e Mjedisit në përfundim të lejes.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *