PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Marin dënon grisjet e posterave. Thirrje për paqe elektorale

,

Kryeministrja Sanna Marin (PSD) komentoi sot në Twitter mbi aktet e fundit vandale ndaj posterave të zgjedhjeve të partive. Sipas Marin, posterat e zgjedhjeve partiake janë grisur në disa qytete të Finlandës

“Kjo nuk është e pranueshme,” shkroi Marin në Twitter.

Në të njëjtën kohë, Marin u bëri thirrje të gjithë kryetarëve të partive të marrin një qëndrim për paqen elektorale.

“Ne mund të mos pajtohemi, por çdo parti ka të drejtë të bëjë fushatë pa kërcënime,” shkroi Marin.

Posterat e zgjedhjeve janë shfaqur tashmë në rrugët e qyteteve dhe fshatrave, ndërsa afrohet përparimi i zgjedhjeve komunale. Votimi paraprak do të fillojë të mërkurën. Dita aktuale e zgjedhjeve është 13 qershor.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *