PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Marin: Kufizimet mund të zgjasin edhe më shumë se tre javë

, ,

Sipas kryeministres Sanna Marin deklaroi se nuk mund të përjashtohet mundësia që kufizimet të vazhdojnë edhe pas tre javësh.

Marin i tha Yle’s A-studio se masat kufizuese kanë dy funksione: të zvogëlojnë numrin e sëmundjeve dhe barrën spitalore dhe të blejnë kohë që vaksinat e koronavirusit të përparojnë.

“Nuk e dimë ende nëse jemi vonë me kufizimet apo në kohë për të krahasuar situatën me vendet e tjera”, tha Marin.

Sipas Marinit, ligji i emergjencës përdoret vetëm në raste ekstreme.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *