PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Marin reagon për hetimin dhe pezullon prokurimet

,

Kryeministrja Sanna Marin komentoi sot në Twitter një hetim paraprak të policisë të nisur së fundmi. Marin kujton se si Kryeministër ajo nuk ka kërkuar një ndihmë ushqimore, por i është thënë që mëngjesi përfshihet në shpenzimet që paguhen për zyrtarët e lartë që jetojnë në vilën qeveritare e njohur me emrin Kesäranta. Sipas Marin, kujdestarët e vilës i kanë thënë gjithashtu se trajtimi ushqimor kishte qenë njësoj edhe për kryeministrat e mëparshëm.

Marin thotë se ajo ka kërkuar që prokurimi i ushqimeve të pezullohet derisa të sqarohet çështja. Ai thotë se është e kënaqur që procedura po sqarohet dhe thotë se ajo është mbështetur në informacionin dhe udhëzimet që ka marrë nga zyrtarët.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *