PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Me 1 qershor hapen muzeumet, pishinat dhe bibliotekat

,

Hapësirat publike në Zonën Metropolitane të Helsinkit do të hapen gradualisht. Grupi i Koordinimit të Zonës Metropolitane të Helsinkit ka vendosur të fillojë hapjen graduale të objekteve dhe hobeve publike në qershor. Nga 1 qershori, gjysma e numrit normal të klientëve do të kenë qasje në mjediset e bibliotekës në Zonën Metropolitane të Helsinkit, por ambientet e takimeve të grupeve dhe sallat e leximit do të qëndrojnë të mbyllura.

Grupi i Koordinimit të Koronavirusit e deklaron këtë në njoftimin e tij për shtyp. Dyert e muzeve dhe qendrave të kulturës janë të hapura për një numër të vogël klientësh në të njëjtën kohë. Pishinat dhe pishinat e mbyllura do të hapen gjithashtu në 1 qershor për të pritur deri në gjysmën e numrit normal të klientëve. Në të njëjtën kohë, aktivitetet e garave në lidhje me hobet e të rriturve bëhen të mundshme jashtë.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *