PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Ministrat të përçarë për mbylljen e bareve dhe restoranteve

,

Grupi ministerial për pandeminë e koronavirusit diskutoi sot nëse do të mbylleshin përkohësisht baret dhe restorantet e tjera që fokusohen kryesisht te pijet alkoolike. Por duket se nuk kanë arritur të marrin një vendim të përbashkët.

Negociatat do të vazhdojnë të premten, thotë qeveria në Twitter.

Sipas informacioneve të Yle, mes grupeve qeveritare ka një mosmarrëveshje nëse duhet të mbyllen edhe restorante të tjera, që shërbejnë bufe të hapur apo mjafton mbyllja e restoranteve dhe lokaleve me pije alkolike.

Në çdo rast, mbyllja do të kërkonte një ndryshim në ligj. Do të duhej të paktën më shumë se një javë pas shqyrtimit dhe hyrjes në fuqi të vendimit të qeverisë në Parlament.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *