PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Ndërpritet ngrohja qendrore në shumë zona të Helsinkit

, ,

Ka probleme me shpërndarjen e ngrohjes qendrore në disa zona në Helsinki, thotë kompania energjetike Helen në faqen e saj të internetit. Shumë shtëpi janë ndikuar nga kjo.

Për shkak të një defekti teknik, ka probleme me shpërndarjen e nxehtësisë në zona të caktuara në qendër të qytetit, në lindje të Helsinkit dhe në perëndim të Helsinkit.

Helen vlerëson se problemi do të rregullohet deri në mbrëmje.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *