PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Në 12 dhjetor, Wizzair rifillon fluturimet drejt Shkupit

, ,

Lajm i mirë për shqiptarët që udhëtojnë drejt vendilindjes për festat e fundvitit. Kompania Wizzair do të rifillojë fluturimet për në Shkup më 12 dhjetor. Kompania pati probleme vitin e kaluar kur u gjetën dhjetëra infeksione me koronavirus tek pasagjerët në fluturimet e Shkupit. Kompania përfundimisht ndaloi fluturimet për disa muaj.

Ndërkohë, u njoftua se linja ajrore me kosto të ulët Wizzair do të hapë një linjë të re midis Turkut dhe Romës. Fluturimet që nisen nga Turku zbarkojnë në aeroportin Fiumicino, aeroporti më i ngarkuar në Itali dhe i gjashti më i ngarkuar në Evropë.

Sipas faqes së internetit të Wizzair, fluturimi i parë nga Turku do të niset më 26 shtator 2022.

Wizzair aktualisht fluturon nga Turku vetëm në Gdansk, Poloni.  Në mars, fluturimet do të jenë të disponueshme nga Turku në Larnaka në Qipro, Kaunas në Lituani dhe Krakov në Poloni, dhe në qershor kompania do të nisë fluturimet edhe për në Burgas, Bullgari.

 

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *