PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Në Finlandë, epidemia është në rënie

,

289 infeksione të reja të koronavirusit janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies.

Në bazë të numrit të infeksioneve të shpërndara gjatë ditëve, 3,173 më pak infeksione janë zbuluar në dy javët e fundit sesa në dy javët e mëparshme.

Janë 37 persona në kujdes intensiv, tre më shumë se dje. Në total, në spitale janë 161 persona, 19 më pak se dje. Janë katër të vdekur për shkak të koronavirusit dhe gjithsej 885.

21.4 përqind e popullsisë tani është vaksinuar një herë dhe pak më shumë se 87 përqind e atyre mbi 80 vjeç, thotë THL.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *