PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Nga nesër, lehtësohen kufizimet e grumbullimeve në rajonin e Helsinkit

,

Kufizimet e mbledhjes në Uusimaa do të lirohen nga e Mërkura. Çështja u konfirmua për BTI nga Oona Mölsä, Inspektor i Lartë i Njësisë së Kujdesit Shëndetësor të Agjencisë Rajonale Administrative Shtetërore të Finlandës Jugore.

Tani e tutje, takimet në Zonën Metropolitane të Helsinkit dhe Uusimaa Qëndrore mund të mbahen në ambiente të mbyllura për deri në dhjetë persona. Takimet deri në 50 personave lejohen në zonat e rrethuara në natyrë. Takime më të mëdha se kjo mund të organizohen nëse hapësira e caktuar ndahet në disa auditorë ose zona për publikun.

Në Uusimaa Lindore dhe Uusimaa Perëndimore – me përjashtim të Espoo dhe Kauniainen – takimet mund të organizohen në ambiente të mbyllura dhe në hapësira të kufizuara në natyrë pa një limitim në numrin e njerëzve.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *