PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Numri i shtrimeve në spital është rritur ndjeshëm

, ,

Për shkak të koronavirusit, numri i shtrimeve në spital është rritur ndjeshëm.

Aktualisht, janë 218 persona në kujdes spitalor në Finlandë, që është 26 më shumë se më parë, thotë Departamenti i Shëndetit dhe Mirëqenies. Aktualisht janë 33 finlandezë në kujdes intensiv, që është tre më pak se më parë.

Katër vdekje të reja të lidhura me koronavirusin janë raportuar në Finlandë. Deri më tani, janë raportuar gjithsej 1,120 vdekje të lidhura me koronavirusin.

1310 infeksione të reja me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien (THL).

Rritja më e madhe e infeksioneve është në zonat spitalore të Helsinkit dhe Uusimaa, ku janë diagnostikuar 541 infeksione të reja.

Gjithsej 151,207 infeksione janë diagnostikuar në Finlandë që nga fillimi i epidemisë.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *