PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Pandemia mbetet në rënie

,

45 infeksione të reja me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies THL.

Numri më i lartë i infeksioneve të reja është zbuluar në Helsinki dhe Rajonin Spitalor të Uusimaa. Gjithsej 94,379 infeksione janë identifikuar gjatë gjithë epidemisë.

Janë gjithsej 29 persona në kujdesin spitalor, 9 prej të cilëve marrin kujdes intensiv.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *