PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Për të vetmuarit dhe beqarët. Ja tri platformat më popullore në Finlandë

, ,

Gazeta HBL që botohet në gjuhën suedeze ka bërë një përmbledhje të faqeve të internetit, të vetmuarit kërkojnë miq ose mikesha, apo ku beqarët kërkojnë partnerë për qëllime të ndryshme në jetën e tyre përditshme. Këto faqe janë renditur sipas popullaritetit që kanë në Finlandë.

E-kontakti ështe platformë finlandeze dhe numëron 300 mijë përdorues. Të regjistrohesh dhe të shikosh ështe falas, por kushton 35 euro në muaj nëse do të aktivizosh opsionin që të dërgosh mesazhe.

Happy Pancake është platformë suedeze falas.

Elite singles është më i përdorur për moshat 35 vjeç e lart. Të përdorësh të gjitha avantazhet e platformës duhet të paguash 30 euro në muaj.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *