PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Përditësohet situata e koronavirusit në Finlandë

,

125 infeksione të reja me koronavirus janë raportuar në Finlandë të shtunën. Një total prej 92,369 infeksionesh janë diagnostikuar në Finlandë që nga fillimi i epidemisë.

Dy vdekje të reja të lidhura me koronavirusin u raportuan të premten në Finlandë. Asnjë vdekje e re nuk u regjistrua të Enjten. Në të gjithë Finlandën, 948 njerëz kanë humbur jetën për shkak të koronavirusit.

Njësitë e kujdesit intensiv kishin 20 pacientë me korona të Premten. përveç kësaj, 64 pacientë ishin në pavijone të specializuara të infermierisë dhe 23 pacientë në pavijone të kujdesit parësor.

 

 • Espoo +11

 • Helsinki +27

 • Hyvinkää +2

 • Järvenpää +2

 • Kerava +1

 • Nurmijärvi +4

 • Sipoo +1

 • Tuusula +1

 • Vantaa +9

 • Hämeenlinna +5

 • Jyväskylä +3

 • Tampere +7

 • Oulu +1

 • Lahti +8

 • Pori +1

 • Rauma +2

 • Salo +2

 • Turku +7

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *