PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Qeveria publikon rajonet nën kufizime

,

Qeveria sapo publikoi rajonet ku do të zbatohet detyrimisht vendimi për mbylljen e restoranteve, bareve dhe klubeve të natës. Gjatë tre javëve të ardhshme, mbylljet e restoranteve do të vlejnë për të gjithë vendin, me përjashtim të Alandit, Ostrobothnisë Jugore, Kainuu dhe Ostrobothnisë Qendrore. Në Lapland, mbyllja e restoranteve vlen vetëm për komunën e Kittilä.

Informacioni përcaktohet në dekretin përkatës të Qeverisë. Një total prej pesë provincash pësuan ndryshime. Savo Veriore dhe Karelia Veriore do të jenë të mbyllura për restorante. Aland, Ostrobothnia Jugore dhe pjesa më e madhe e Lapland janë përjashtuar nga kufizimet e mbylljes.

Më herët sot, Parlamenti vendosi të vazhdojë mbylljen e restoranteve në zonat më të këqija të Koronës për tre javë deri në 18 Prill.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *