PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Rajoni i Helsinkit dhe Pirkanmaa më shumë raste të reja

,

115 infeksione të reja të koronavirusit janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL).

Dyzet nga infeksionet e reja janë diagnostikuar në rrethet e spitalit Helsinki dhe Uusimaa. Në Pirkanmaa, u zbuluan 27 infeksione të reja, i dyti më i larti pas Uusimaa.

Aktualisht ndodhen 32 pacientë në spital për koronavirus. 11 prej tyre marrin kujdes intensiv.

 

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *