PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Rekord tjetër i rasteve me Covid në Finlandë

, ,

Sipas THL, Instituti Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien, 3,223 infeksione të reja me koronavirus u regjistruan në Finlandë në prag të Krishtlindjeve. Ky është leximi më i lartë ditor i vendit gjatë epidemisë.

Shifra përkatëse një javë më parë ishte 2079. Shifra përkatëse dy javë më parë ishte 1794.

Janë 294 pacientë në spital për shkak të koronavirusit. Janë 59 prej tyre në terapi intensive.

Shuma e infeksioneve 14-ditore tani është 29,341. Dje ishte 27,912, një javë më parë 22,092 dhe dy javë më parë 18,767.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *