PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Rikthehen kufizimet në rajonin e Turkut

,

Në zonën e rrethit spitalor të Finlandës Jugperëndimore, aktivitetet publike për më shumë se 50 persona dhe grumbullimet e përgjithshme në ambiente të mbyllura janë të ndaluara, njoftoi sot Agjencia Rajonale Administrative Shtetërore e Finlandës Jugperëndimore (AVI).

Kufizimet do të zbatohen për një muaj, duke filluar nga e marta. Aktivitetet me më shumë se 50 persona mund të organizohen pa kufizime, nëse të pranishmit janë të vaksinuar.

Rrethi spitalor i Finlandës Jugperëndimore ka qenë në përhapje të epidemisë së koronës javët e fundit dhe situata është përkeqësuar gjatë javës së kaluar.

Kufizimet synojnë të ruajnë kapacitetin mbajtës të kujdesit shëndetësor dhe suksesin e zbulimit të infeksionit.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *