PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Shkollat në Espoo dhe Vantaa do të zëvëndësojnë programin Wilma

, ,

Espoo dhe Vantaa do të heqin dorë nga shërbimi i mesazheve shkollore të Wilma. Wilma do të zëvendësohet me një program të ri.

Brenda një viti, një platformë e re shërbimi mësimi e quajtur Digione do të testohet në Vantaa, Espoo, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Tampere dhe Turku, njofton e përditshmja Helsinki Sanomat.

Ndryshe nga Wilma, në shërbimin e ri, të gjitha komunikimet mes prindërve dhe shkollës do të kryhen në një vend, duke e bërë më të lehtë përdorimin.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *