PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Shqiptaro-finlandezja Noralootta Neziri e 4-ta e Europës

, ,

Dita e mbylljes së Kampionatit Evropian të Atletikës në Torun, Poloni, ishte një ditë medaljesh dhe rezultatesh të mira për Finlandën.

Vrapuesja e shpejtë Lotta Kemppinen mori medaljen e argjendit në 60 metra, në kërcimin e lartë e lartë Ella Junnila mori medaljen e Bronztë, shqiptaro-finlandezja Nooralotta Neziri në 60 metra vendin e 4-të dhe në kërcimin e trefishtë Kristiina Mäkelä dhe Senni Salminen morën përkatësisht vendin e 6-të dhe të 7-të.

Shtoji kësaj Kristian Pulli, i cili tashmë kishte fituar medaljen e Bronztë në kërcim së gjati me një rezultat të shkëlqyeshëm 824, mund të themi se përfaqësimi i Finlandës kishte pothuajse një paraqitje perfekte.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *