PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Të infektuarit në spital, 77 % të pavaksinuar

,

Një numër në rritje i atyre të shtruar në spital për infeksion koronavirus janë të pavaksinuar. Sipas të dhënave nga Qarku Spitalor i Helsinkit dhe Uusimaa, 77 përqind e pacientëve të pranuar në spital gjatë javës nuk kanë marrë asnjë vaksinë koronavirusi.

Periudha e rishikimit është 11-17. Tetor, i cili përfundoi të Dielën. Në javën e kaluar, përqindja e atyre që nuk ishin vaksinuar ishte 67%.

Shifrat përfshijnë pacientë me një test laboratorik të infeksionit të konfirmuar koronavirus të cilët janë në trajtim izolues për koronën, thotë Hus.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *