PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

THL: 73 raste të reja

,

73 infeksione të reja me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies, THL.

29 raste të reja u raportuan dje dhe 47 të Dielën.

Gjithsej 1,280 infeksione janë raportuar në dy javët e fundit, që është 978 më pak infeksione se në dy javët e mëparshme, kur u raportuan 2,258 infeksione.

Në total, pothuajse 94,000 infeksione janë raportuar në gjithë Finlandën gjatë gjithë pandemisë.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *