PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

THL: Përgjysmohen infeksionet krahasuar me javën e shkuar

,

Sipas Institutit Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien, 3,244 infeksione të reja me koronavirus janë regjistruar në Finlandë. Janë 669 pacientë në spital për shkak të koronavirusit.

Të martën e një javë më parë shifra përkatëse ishte 7009. Dy javë të shkuara, shifra përkatëse ishte 5,977.

Shuma e infeksioneve 14-ditore tani është 93,785. Një javë më parë ishte 117,740.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *