PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

THL: Rreth 10 mijë të infektuar në 24 orët e fundit

,

Institutit Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien raportoi sot 9,768 infeksione të reja me koronavirus të regjistruara në Finlandë gjatë 24 orëve të fundit

Një javë më parë të martën shifra përkatëse ishte 5492. Dy javë më parë të martën shifra përkatëse ishte 2714.

Numri total i të infektuarve në 14 ditë tani është 101.860. Dy javë më parë ishte 29,722.

THL nuk raporton më shifra të infeksionit me koronavirusit gjatë fundjavave. Sipas THL, epidemia nuk mund të përshkruhet më nga shkalla ditore e infeksionit si më parë. Ndër të tjera, reduktimi i testimit do të thotë që shifrat mund të mos jenë më njësoj të krahasueshme.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *