PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Ulje e ndjeshme e rasteve të reja

,

Në Finlandë, 117 infeksione të reja me koronavirus u raportuan të hënën. Një total prej 87,345 infeksionesh janë diagnostikuar në Finlandë që nga fillimi i epidemisë.

Numri i infeksioneve është në rënie, pasi 3,113 infeksione janë diagnostikuar në Finlandë gjatë 14 ditëve të kaluara, krahasuar me 4,882 në 14 ditët e mëparshme.

Qysh nga e premtja vetëm një person ka humbur jetën nga koronavirusi. Janë raportuar gjithsej 915 vdekje.

Të hënën, 120 njerëz janë të shtruar në spital për shkak të koronavirusit. Numri ra të premten e kaluar me gjashtë. Nga pacientët, 28 ishin në njësitë e kujdesit intensiv, 59 në pavijonet specializuara të infermierisë dhe 33 në pavijonet e kujdesit parësor.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *