PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Zyrtare! Zgjaten oraret e punës së restoranteve deri në 10 pm

,

Baret dhe restorantet e Helsinkit dhe Uusima më në fund do të jenë në gjendje të qëndrojnë të hapura për më gjatë.

Shifrat e përmirësuara të koronavirusit kanë lejuar zbutjen e kufizimeve në pub-et dhe restorantet në Helsinki dhe Uusimaa. Nga e premtja në ora 6 pasdite, baret dhe restorantet do të jenë në gjendje të mirëpresin klientët ndërmjet orës 5 të mëngjesit dhe 10 të mbrëmjes.

Grupi i koordinimit të koronavirusit të rajonit të Helsinkit e uli kryeqytetin në nivelin e mesëm të klasifikimit të tre fazave të Finlandës për epideminë Covid të Enjten.

Përveç orëve të zgjatura të punës, baret dhe restorantet tani do të jenë në gjendje të mbajnë të shërbejnë pije alkoolike për më shumë kohë. Rregullat e reja thonë se pijet alkoolike mund të shërbehen ndërmjet orës 7 të mëngjesit dhe 10 të darkës.

 

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *