PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Njoftim i Ambasadës së Shqipërisë në Suedi

, ,

Përshëndetje,
Njoftojmë të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar
për pasaporta dhe karta ID në datat 02- 05 Shkurt 2021
të paraqiten në Ambasadë për tërheqjen e tyre
në datat 23-25.02.2021, nga ora 10:00 deri në orën 15:00.
Ju faleminderit.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *