PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

182 të infektuar. Lehtësime në Pirkanmaa

, ,

182 infeksione të reja me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies THL.

Një total prej 92,244 infeksionesh me koronavirus janë diagnostikuar në të gjithë Finlandën që nga fillimi i epidemisë.

Grupi i Ekspertëve të Pandemisë në Pirkanmaa thotë se rekomandimet e reja të qeverisë do të ndryshojnë gjithashtu disa rekomandime në Pirkanmaa.

Në të ardhmen, universitetet mund të kalojnë në mësimdhënien e rregullt.

Në aktivitetet private dhe grumbullimet familjare, nuk ka më kufij të sipërm për të ftuarit nëse ndiqen udhëzimet e sigurisë, dmth. mbahet një maskë dhe intervalet e sigurisë. Hobi i brendshëm i të rriturve hapet me të njëjtat udhëzime.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *