PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Ja ku u zbuluan rastet e reja. Vaksinohen mbi 480 mijë finlandezë

, ,

480,647 njerëz tani janë vaksinuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies. Personat e vaksinuarpërbëjnë 8.6 përqind të popullsisë. Janë 84,622 persona që morën të dyja dozat e vaksinës, ose 1.5% e popullsisë.

Ndërkohë më herët THL raportoi 511 infeksione të reja me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë Rritja më e madhe e infeksioneve është në rrethet spitalore të Helsinkit dhe Uusimaa, ku janë diagnostikuar 365 infeksione të reja.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *