PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Ninistö anullon vizitën në Åland prej motit të keq

, ,

Vizita e Presidentit të Republikës Sauli Niinistö në Åland do të anulohet, njofton Zyra e Presidentit.

Niinistö duhej të vizitonte Åland sot, 20 tetor, por udhëtimi është anuluar sepse fluturimi atje është i pamundur për shkak të motit me ngrica.

Në vend të vizitës, Presidenti Niinistö do të japë një video të fjalës hapëse në seminarin mbi demilitarizimin dhe neutralizimin në Åland. Ishulli mes Finlandës dhe Suedisë gëzon një autonomi të plotë.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *